Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Noro, ognjevito potovanje.

Ura je malo čez polnoč, sama sedim na avtobusu in razmišljam, kako bi zaspala. In ne morem, nikoli ne morem zaspati na avtobusu, kaj šele spati. Zaprem oči, a si nikakor ne morem pomagati zaradi tresljajev in rožljanja zastarelih razbitin, ki nas vozijo po hrvaških cestah.

Čeprav smo na poti že pol ure, čeprav je avtobus skoraj prazen, vse luči razen voznikove ugasnjene, enostavno ne morem spati. Mirno je, tiho, nihče ne posluša radia, televizorji so ugasnjeni, če sploh delajo, jaz pa ne spim. Pustil sem si razmišljati. Avtobus vozi do Dubrovnika.

Tam so moji sorodniki, ki jih hodim obiskovat. Nisem jih videl dve leti in pol in ker so me prijazno povabili, sem brez premisleka pristal na obisk. Ustavili smo se v Karlovcu in vstopila je samo ena deklica mojih let, morda samo dve ali tri leta starejša. Ne, da bi me motilo.

Všeč mi je bila na prvi pogled, meni pa tudi. Ker je prišla do mene in vprašala, ali je sedež zraven mene prost. Bil sem v zadnjem delu avtobusa, precej izoliran od ostalih potnikov. - Zastonj je, sem rekel. - Čeprav imaš za sedežem kolikor hočeš prostora. - Me odganjaš? - me je vprašala.

Prižgala je luč nad sedežem, da se je usedla, da sem jo bolje videl. Črni lasje, kodrasti in dolgi, temno rjave oči, kratke in prijetno polne, kodri na ravno pravšnjih mestih. Nisem prašiček od človeka, samo opisujem, kar sem videl. - Ne silim, nasprotno - sem rekel.

- Vedno je lepo govoriti z lepim dekletom. Samo mislil sem, da želiš spati zadaj. Pozno je. - Vem, - je rekla - ampak nikoli ne morem spati na avtobusu. Raje bi se s kom pogovoril. In ti si edini buden, zato sem predvideval, da imaš isti problem. - Uganili ste - sem zatrdil.

- Spoznajmo se, jaz sem Ivan. - Tihana, vesela sem. Stegnila sva roki, se nasmehnila, potem pa je ugasnila luč. Šepetala sva o naju dveh, o poklicih, delu, nesrečnih ljubeznih, interesih. Po uri ali dveh sva se dotaknila teme seksa. - Rada to vadim - je rekla Tihana.

Njene oči so bile skrite v temi. - Rada čutim moškega na sebi. - In žena? - Poskušala sem - je rekla. - Ni zame. Ampak vesela sem, da sem poskusila. ti? - Ves čas spim z ženskami. - Norec! - me je takole klofutala, nežno, prijazno. - Ne norčuj se iz mene. Razmišljal sem, ali si že kdaj spala z moškimi? " - Enkrat ali dvakrat - sem priznal.

- In nisem spal, samo kadila sva drug drugega. - Kako je bilo tebi? - Ni isto kot, ko to počne ženska. - Bolje ali slabše? - Neprimerljivo - sem rekel po krajšem premisleku.-Ali bi ti pomagalo, za primerjavo, če bi ga sedaj vzel ven in ga pokadil?Vzel sem ven kurac in ga dal v usta.

Zdaj sem bil presenečen.Razlagala je mojo tišino kot pozitiven odgovor, zato me je začela zbadati po špranji. V treh potezah je izvlekla kurac in ga požrešno, kot da komaj čaka, stlačila v usta. in zavzdihnil sem, ko je Tihana stisnila ustnice okoli glavice. Čutil sem njen jezik, kako teče čez odprtino, nato pa ga je izvlekla in jo obliznila po celi dolžini.

Njene slastne bradavice okoli moje močne žile, ki je tekla vzdolž tiča, njene razprte ustnice okoli moja jajca, serija kratkih poljubov in zbadljivih ugrizov so me spremenila glede moškega kajenja. Zdaj sem vedela, da je to neprimerljivo bolje. Tihana , je pomislila s ampak medtem ko sem jo božal po črnih skodranih laseh je tole prelepo.

In medtem ko je vase vtaknila najnežnejši del moje anatomije, sem jo božal po vratu in laseh, segel z rokami pod njeno majico in iskal njene dojke, da bi otipal, kakšne so njene bradavičke, da bi preizkusil lepoto njene polnosti pod seboj. prsti, v mojih rokah. Imela je popoln nadzor nad mojim telesom in prenehal sem raziskovati njene skrite intimne dele.

Prepustil sem se. S svojimi ustnicami, jezikom, njeno čudovito umetnostjo oralnega seksa. Ko je začutila, da sem bližje vrhuncu, je v tretma vključila svojo roko, tako da me je sunkovito sunkovito sesala in začutila sem prihajajoči plimni val orgazma. - Spravil se bom - sem zašepetal in ji vrgel svoje seme v usta, ona pa ga je pogoltnila, kot je prišlo.

- Tihana, to je neverjetno kajenje. - Zdaj ga lahko pospraviš - je rekla. - Kako ti je bilo všeč? Namesto odgovora sem jo poljubil. Še vedno sem čutil slanost sperme na njenem jeziku. Poljubljal sem jo, nežno in dolgo. - Bilo je čudovito - sem rekel. - Kako daleč potujete? - V Split - je odgovorila.

- Moja družina me čaka tam. Če pa želiš, se lahko dogovoriva, da se nekje srečava. - To bi bilo super, sem rekel. - Boš zdaj lahko spal? - Jaz pa ne mislim tako. - Kaj praviš, da izkoristimo noč? Smejala se je in me poljubila. Kmalu smo odšli in si najeli sobo v motelu blizu Zadra.

Soba je bila zastarela, majhna in utesnjena, s presenetljivo čisto kopalnico. Tihana je svojo torbo pustila za vrati, poleg moje, se obrnila in me poljubila. Niti minuta ni minila, pa sva gola ležala drug na drugem. Spustil sem se do njene pizde in ji z jezikom dražil klitoris.

Dolgo in temeljito sem jo lizal, večkrat se je pripravljala na orgazem, a ga ni bilo. Ne še. Zatopila sva se v igro zbadanja, norenja in uživanja v njenem telesu, ki je trajala dokler je nisem končno pripeljala do konca. Prišla je nenadzorovano, vsa mokra in navdušena, ječala je kot športnica po naporni tekmi.

- Upam, da je bil to šele začetek - je rekla in me potegnila bližje k sebi. Z roko je prijela mojega tiča in nežno prodrla vanj. Stal je trd in gladek, pripravljen vstopiti vanjo. - Želiš si me? uvedla me je v svojo nožnico.Prikimal sem. Uvedla me je v svojo vagino.

Začutil sem, kako prodiram v mehkobo njene ženske odprtine in se tam namestil kot dobrodošel gost. Nisva komplicirala, ne tisto noč, zadovoljna sva bila v misijonarskem položaju. Uprl sem se na komolce, ona pa me je z nogami ovila okoli hrbta. Nato sem začel svoje delo, rahlo tapkanje po njej, melodična serija vstopov in izstopov, kot vzdušna pesem na nedeljski večer.

Vedel sem, da je Tihana dobra in da je prava. Vsakič, ko sem vstopil vanj, sem se tega zavedal. In kljub razgreti situaciji se mi je smehljala sreča.. Prva je končala. Večkrat. Prišel sem po njen drugi orgazem, ki se je razlil po njeni notranjosti. - Zanosila boš, sem rekla, ko sem ga vzela ven, majhnega in sluzastega.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij