Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Zaščita podatkov

Informacije o uporabi in varstvu osebnih podatkov


Ima dostop do vseh podatkov, ki jih uporabniki vnesejo na tej spletni strani Invictum j.d.o.o, OIB: 93566722082.

Zaščita podatkov naših uporabnikov je naša prednostna naloga, spodaj pa podatki, ki jih shranjujemo.

1. Vodja obdelave osebnih podatkov
Vodja obdelave osebnih podatkov je Invictum jdoo, 34000 Požega, OIB: 93566722082, kot predpisuje zakon in predpisi o varstvu osebnih podatkov. Invictum jdoo kot upravljavec osebnih podatkov določa namen in način obdelave osebnih podatkov in je odgovoren za shranjevanje in uporabo osebnih podatkov ter zasebnost uporabnikov.

2. Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov
Invictum jdoo je v skladu z zakonom imenoval pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov, na katerega se lahko obrnete v zvezi z vsemi vprašanji, povezanimi z obdelavo vaših osebnih podatkov ali uveljavljanjem vaših pravic do varstva osebnih podatkov. Kontakt: info@24wink.com

3. Katere osebne podatke zbiramo
Shranimo vse podatke, ki jih uporabnik vnese med registracijo (ime, priimek, naslov, kontaktne informacije, podatki o spolu in spolni usmerjenosti), IP naslov uporabnika in vse podatke, ki jih uporabniki vnesejo pri ustvarjanju profila. Uporabnik mora biti previden pri podatkih, ki jih vnese v profil, ker so javni in osebnih podatkov v profil ni dovoljeno vnašati. 24wink uporablja piškotke, ki jih lahko uporabnik blokira, več informacij najdete na naslednji povezavi: KLIKNITE ZA PODROBNOSTI

4. Kako bomo zbirali in uporabljali vaše osebne podatke?
Nekatere osebne podatke zbiramo, da omogočimo uporabo storitve (e-pošta, uporabniško ime, geslo), nekatere pa za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (ime, priimek, kontaktni podatki, naslov, OIB). Če to zahteva zakon, bomo zaradi določenih razlogov dodatno zaprosili za vaše izrecno soglasje. E-poštni naslov lahko uporabljamo za pošiljanje obvestil na spletnem mestu (obvestila o novih sporočilih, promocijah itd.) V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov se uporabniški podatki shranjujejo v zbirkah podatkov, ki se nahajajo na varnih spletnih strežnikih. Pošiljanje podatkov med uporabniki in strežniki je zaščiteno s šifriranjem SSL. Zbirke podatkov so v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

5. Kdo bo imel dostop do vaših osebnih podatkov?
Naša odgovornost je zagotoviti, da se vaše informacije uporabljajo le na način, ki je skladen z zgoraj navedenim namenom. Če je treba izpolniti ta namen, bodo do vaših podatkov dostopali: državni organi v skladu z zakonskimi obveznostmi, tehnični svetovalci, strokovnjaki, odvetniki in drugi poslovni partnerji. Vsi razen zgoraj omenjenih državnih organov osebne podatke obdelujejo izključno po naših navodilih.

7. Kakšne pravice imam glede svojih osebnih podatkov?
Uporabnik lahko kadar koli zahteva izbris osebnih podatkov iz naših sistemov, spremembo ali dopolnitev osebnih podatkov.

8. Obdobje hrambe osebnih podatkov?
Uporabniški podatki bodo shranjeni, dokler uporabnik ne bo zahteval izbrisa podatkov iz sistema ali samodejno do 5 let nedejavnosti uporabnika.

9. Kako nas lahko kontaktirate?
Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe v zvezi z uporabo vaših osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na: E-mail: info@24wink.com

24Wink se zavzema za zaščito osebnih podatkov uporabnikov z zbiranjem le potrebnih osnovnih podatkov o uporabnikih, ki so potrebni za izpolnjevanje naših obveznosti.
24Wink obvešča uporabnike o načinu uporabe zbranih podatkov in strankam redno daje izbiro glede uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali želijo, da se njihovo ime izbriše s seznamov, uporabljenih za tržne kampanje. Vsi podatki o uporabnikih se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki te podatke potrebujejo za opravljanje svojega dela.
Vsi zaposleni in poslovni partnerji podjetja 24Wink so odgovorni za spoštovanje načel varovanja zasebnosti.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij