Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Zajebal sem šefa

Že nekaj mesecev je minilo, odkar sem svojo šefico Blanko pošteno zjebal. Bil je nasilen seks brez obotavljanja, jaz pa sem ji kar naprej polnil pico in usta s svojo spermo. Ko je imela menstruacijo, sem dobil oralni seks in nisem imel nič proti temu, ker je bila top kadilka, čeprav me tudi menstruacija ne bi motila, saj sem imel z ženo najboljši seks, ko je imela menstruacijo.

Vedela je povedati, da je bila takrat zelo občutljiva tam spodaj, pa tudi napaljena kot kurba, da jo je jebal pol ure, dokler ji pica ni nabreknila, če je morala pico potem ohladiti v kadi. Blanka pa je imela do tega nek zoprn občutek, ker se ji je zdelo, da je umazan in preprosto ni hotela slišati o tem, tako da sem ji kadil ali drkal med joške, odvisno od njenega razpoloženja.

Všeč mi je bilo, ko ga je vzela med svoje ogromne joške in ko jih je namazala s kremo, da je moj tič kar zdrsnil mednje. Vendar se mi zadnje čase pojavlja nekakšna fiksna ideja, da ji ga zabijem v rit. Imela je fenomenalno zadnjico, ki je bila osrednja točka njenih popolnih nog, privlačiti pa me je začela njena temna zadnjica, ki se je včasih razširila, ko jo je zataknil iz njene zadnjice v njeno muco.

Z analnim seksom sem že imel nekaj izkušenj, saj sem ga vadil z žensko, ko je bila v drugem stanju, tako da sem vedel, da je super občutek zatakniti ga v nekaj tako tesnega. Edina težava je bila, kako Blanko vprašati o takšni stvari. A priložnost sem dobil že ta teden.

Bil je konec delovnega časa in z Blanko sva bila v njeni pisarni popolnoma naga in se poljubljala, ona pa mi je istočasno sukala tiča, jaz pa sem ji drgnil muco. Kmalu se je spustila na kolena in začela kaditi mojega tiča, ki je kmalu obstal kot steber, na koncu pa sem se odločil vprašati Blanko: - Poslušaj, eno vprašanje imam zate.

.. - vzela je tiča iz ust in pogledal me je. - Ali res moraš zdaj? - odkimala sem z glavo in nadaljevala. - Bi ga rad dobil v rit? ! ? - pogledala me je in po nekaj sekundah vstala, nato pa pogledala mojega tiča, nato pa mi rekla. - Hmm.. že dolgo nimam kurca v riti, ampak nimam nič proti, samo.

. - je malo pomolčala, jaz pa sem jo vprašujoče pogledal, potem pa je nadaljevala - .. to ena tvoja je malo nenavadna, tj. še nikoli nisem bila taka, kot sem jo prejela od zadaj, vse so bile veliko, veliko manjše.. - Za vsako stvar je prvič.. - sem rekla s filozofskim nasmehom , nato nadaljeval – Z lahkoto se ustavimo, če vam ni všeč.

- Lahko, ampak prej.. - je rekla in šla k mizi, nato pa vzela kremo, ki bi jo uporabljala, ko bi jo jebal med joške in mi jo prinesla - Namazal boš mojo rit in svojega tiča, Nočem, da se peče s tem, kar bo bolelo.. - Ne skrbi.. - sem rekel, ko je bila že na kolenih in jo sunila v zrak, zato sem samo stal za njo in stisnil velika količina kreme na njeni riti.

Kmalu sem s prstom vrtal po njeni zadnjici in ona je samo ječala od užitka, ko je moj prst šel noter in ven. Nato sem iztisnil še kremo in vstavil še en prst. Sedaj je zastokala, a se ni niti premaknila, zato sem ji neutrudno širil luknjo. Nato sem pomazal svojega tiča in počepnil za njo, ter počasi začel potiskati svojega tiča vanjo.

Začela je sopihati, nato pa je zastokala, ko je njegov tič v enem sproščujočem trenutku šel do polovice v njo, tako da je zakričala, a se je hitro umirila in mi začela prihajati s svojo zadnjico naproti. Naslonil sem se na njene boke, medtem ko sem ji v tistem čepečem položaju zabil svojega tiča v rit.

Kmalu sva se ujela v ritem fukanja, ona pa je čedalje bolj ječala in postajala vse glasnejša, tako da sem bil vesel, da so vsi že šli ven. Potem sva se malo ustavila, tako da se je popolnoma iztegnila na tleh in razširila noge kolikor je lahko, jaz pa sem se postavil mednje in ji dal svojega tiča nazaj v rit.

Nadaljeval sem s suvanjem vanjo, ko je stokala in dihala hitreje in hitreje in čutil sem, da se bliža moj vrhunec, zato sem pospešil sukanje in kmalu sem se začel prazniti v njeno rit, ko je kričala pod mojimi sunki, ko sem ji ga dal, da se je skoraj ves zataknil pot v rit.

Ko sem se umiril, sem jo počasi vzel ven in za njo je iz ogromne luknje, ki sem ji jo naredil, prišla sperma, ona pa je sopihala na tleh, nato pa zastokala: - Jebi se, raztrgal si mi rit ... - potem se je počasi obrnila in videlo se je, da je madež na preprogi postajal vse večji, in rekla je - .

. ampak je bilo vredno, ker sem končala fenomenalno. - Vidim.. - sem pokazal na madež in ji rekel - Kaj boš rekla Ljubici, ko bo čistila tvojo pisarno? - Nič, nekaj sem polil... potem se je začela smejati, zato sem ji pomagal vstati. Nekaj časa sva počivala, jaz pa sem jo malo božal po prsi in bradavice so kmalu postale trde.

Sklonil sem se in jih začel sesati in lizati, nato sem jih malo ugriznil, ona pa je samo malo zastokala, potem pa vprašala: - Kaj ti danes ni dovolj? - Ne.. Več imam v jajčkih.. - sem rekel in spustil roko k njeni mučki ter jo začel drgniti po klitorisu - In Biba je pri babici z otroki, tako da že dolgo nisem imel spolnih odnosov.

teden in se nabere. - Ahhh.. pa kaj ne rečeš.. - prijela je mojega tiča in ga začela živahno sukati in kmalu je on vstal, nato pa je vstala ona in me oplazila. Namestila se mi je v naročje in se spustila po mojem korenjaku, ki je zašel v čisto mokro pico in kar začelo je teči po mojih jajčkih.

Začela se je nežno vrteti na mojem korenjaku in kmalu se je z vso silo zarinila vanj. Božal sem njene joške in drgnil po bradavičkah, medtem ko je z obema rokama počivala na mojih ramenih in se sedaj nabijala na trdo tičo. Izbirala je kot nora, medtem ko je brez prestanka tolkla vame in občasno izpustila pridušeno stokanje, ki mu je sledila poplava mojih jajc.

Ampak ni nehala nagajati vame. Kmalu me je tudi pripeljala do vrhunca, tako da sem ji začel pristajati v muco, ona pa je samo stiskala svojo muco okoli mojega korenjaka in čakala, da sem nehal trzati v njej, da me je lahko začela poljubljati. Nekaj časa sva se crkljala, potem pa sva se oblekla in šla domov, pa mi je rekla, da naj ta vikend nekaj naredi doma, če bom imela čas, ji bom pomagala, ker moža ne bo doma.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij