Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Srečanje v trgovini

Mario poznam že leta in nekaj časa sva celo delali skupaj v istem podjetju. Vsaj dokler ni pustila službe in z možem in dvema otrokoma odšla v drugo mesto. Ni mi treba reči, kako presenečena sem bila, ko sem jo pred dnevi srečala v trgovini, kjer običajno pred službo kupim malico.

Po pozdravih in običajnem 'kako si?' ', 'torej kje si? ' in podobno, videla sem, da je shujšala in da jo nekaj muči, pa je nisem imela časa nič vprašati, ker se ji je mudilo domov. Opazila sem le to, da na roki ne nosi poročnega prstana, a to ni nič pomenilo.

Osebno sem šel skozi pekel pred dvema letoma, ko je moja žena umrla v prometni nesreči, ki jo je povzročil pijan voznik. Tako sem bil zdaj oče samohranilec lepe deklice, ki je hodila v osmi razred osnovne šole. V bistvu nisem našel nikogar zase in zdelo se mi je, da do hčerke ne bi bilo pošteno, tako kot do žene.

Zdaj, ko sem videl Marijo, sem se spomnil, kako lepa mi je bila, ko sva delali skupaj, ampak vse je bilo samo spogledovanje, nič hudega. Še vedno je imela čudovito telo, čeprav se je na njenem obrazu videlo, da se je zelo postarala, čeprav je bila tri leta mlajša od mene.

Zanimalo me je, kaj počne tam, ko sem vedel, da že leta ne živi tukaj. Vedel sem, da je njena mama bolna, a ni bilo tako resno. Kasneje v službi nisem razmišljala o njej, sem jo pa videla kasneje, ko sem prihajala iz službe, bila je z mlajšo hčerko, ki je šla v prvi razred.

Ko sem šel mimo, sem trobil in videl njen zmeden pogled v vzvratnem ogledalu, saj ni vedela, kdo ji je trobil. Drugi dan sva se spet srečala, pa sem ji povedal, da sem včeraj trobil, potem pa se je nasmehnila in rekla: - In me zanima, kdo mi trobi... je rekla nasmejano, zato sem jo povabil na kavo.

, pa je rekla, da jo mali čaka doma, ker ji bo kupila malico za v šolo, zato sem predlagala popoldansko kavo. Videla sem, da je malo živčna, a je vseeno privolila. Izmenjali sva si mobilni telefonski številki in takoj, ko sem končal delo, sem jo poklical. Dobili sva se v kavarni in prišla je s svojo malčico, ki se je takoj šla igrat s prijatelji iz šole, saj je bilo zraven kavarne igrišče.

Sedla sva ob kavi in kmalu sva se malo odprla, tako sem izvedel, da se je pred nekaj meseci razšla, hkrati pa je izgubila službo, ker je njen bivši nadlegoval šefa, zato je takšen razvoj dogodkov. situacija je bila pričakovana. To sta spremljala grenkoba v glasu in kisel nasmeh.

In ji je bilo iskreno žal zame, čeprav je slišala, kaj se je zgodilo, a preprosto ni mogla verjeti. Ura in pol je minila kot pet minut. Od takrat naprej sva se videla skoraj vsak dan, zdaj pa je začela delati v isti kavarni, kjer sva vsak dan sedela na kavi, tako da sem nekako postal reden gost.

Ni trajalo dolgo, da so naše kave postale nekaj več. Ampak ona je začela. Namreč, nekega dne sem sedel z njo v taki kavarni, tam ni bilo nikogar, pa tudi čas ni bil problem, sedeli sva in se pogovarjali: - Veš, jaz sem ženska, ki ima potrebe ... - je v nekem trenutku rekla, potem pa me pogledala in nadaljevala- .

. in verjamem, da imaš enake potrebe. - Hmmmm.. - sem pritrdilno zamrmral v domnevi, kam gre, ona pa je nadaljevala. - Ne mislim nič resnega, ampak.. tako.. prijatelji s privilegiji.. - je rekla in položila svojo roko na mojo, jaz pa sem ji samo s palcem šel čez njene prste in jo enostavno stisnil k sebi ter jo poljubil.

Ni se upirala in v torek je zunaj padal naliv, tako da me je potegnila s seboj in kmalu sva bila v sobi za šankom. Objela me je in začela poljubljati, jaz pa sem ji dvignil krilo nad boke in potegnil spodnjice dol, ona pa je iz objema prešla na odpenjanje mojih hlač in iz spodnjic vzela mojega zdaj že zelo trdega tiča.

Časa ni bilo preveč, zato sem jo posedel na zaboje piva, ji dvignil noge v zrak in postavil svojega korenjaka na vhod v njeno mokro pičko ter ga takoj potisnil vanjo. Jokala je, ker je bila zelo zategnjena, ni čudno, da ni bila prej zjebana. Malo sem se ustavil, ko je zajela sapo, nato pa sem jo začel vrivati vanjo.

Skupaj sva stokala in sopihala, medtem ko so bile njene noge na mojih ramenih, jaz pa sem jo držal za stegna in jo gnal vse do njenih jajc. Ni trajalo dolgo, da sva oba spermila, in to obilno, tako da je sploh nisem pravočasno spravil ven, temveč sem njeno muco napolnil z vročo spermo.

Nad tem se ni pritoževala, njen obraz pa je bil rdeč, kot bi bila zunaj na soncu, zato se je opekla. Lovili smo sapo, zato smo se na hitro oblekli in šli nazaj v kavarno, še pravi čas, saj je dež malo ponehal, zato so prišli tujci, ki so se med dežjem umikali s ceste.

Ni se več usedla za mizo, sva se pa vsake toliko pogledala in imela je blažen nasmeh na obrazu, in ko sem jo vprašal za račun, je prinesla kos papirja, na katerem je pisalo ' Pridi, ko bom zapiral, nisva še končala, zato sem se nasmehnila in pustila veliko več kot je bil znesek računa ter odšla.

Tiste 22. ure doma nisem mogla čakati in sem prišla petnajst minut pred zaprtjem, naročila pijačo in gledala televizijo, medtem ko so redki gostje drug za drugim pritekali ven, tako da sva bila ob 22. uri samo ona in jaz. Zaklenila je vrata in ugasnila luči, razen tiste na šanku, in začela računati, jaz pa sem se preselil v skladišče za šankom, ki je bilo tudi garderoba in je imelo WC za zaposlene.

Čakal sem notri in kmalu se je pojavila. V hipu sva bili goli in gledal sem njeno telo, moj tič pa se je dvigoval, ko so se njeni veliki joški nežno zibali, ko se mi je približevala. Poljubila sva se in kmalu sem jo dvignil na tiste zaboje in zdaj sem poljubljal njene joške in se počasi spuščal do njene piške, nato pa sem ji razširil noge in jo začel lizati kot norec.

Puščala je in moj trdi tič je bil spet pripravljen vstopiti v njeno vročo jamo. Ni trajalo dolgo, da je prišla in zdaj sem zbiral njene sokove iz njene muce. Potem sem jo vzel iz zaboja in jo obrnil s hrbtom k sebi, nato pa jo počasi potisnil vanjo in jo začel močno jebati.

Zelo glasno je zastokala, ko sem prijel njene še vedno čvrste joške, ki so jih zdaj gnetle v vročini potiskanja mojega tiča v njeno vročo muco, njeni sokovi pa so se cedili po njenih nogah in na moja jajca. Zabil sem ji ga v piško do jajc, medtem ko je njena zadnjica razbijala po mojem trebuhu in po kakšnih desetih minutah sem začutil, da prihaja in sem ji ga spet do konca zapičil in začel vanjo prazniti svoje meso.

Z muco je stiskala mojega tiča in imel sem občutek, da ga stiska z njo. Izstopal sem v več potokih, nato pa se počasi ločil od nje, tako da se je na moje presenečenje nagnila nazaj in začela lizati mojega sedaj sproščenega tiča. Kmalu ga je obliznila do konca, nato pa ga božala naprej in me vprašala: - Kaj imaš v načrtu ta vikend? - Nič posebnega, zakaj? - Lahko bi šli nekam, kjer ni nikogar, ki bi se sprostil, in je seks v naravi dober.

- Hmmm.. sliši se zanimivo, lahko bi.. - sem rekel in jo poljubil, ona pa je še naprej drkala mojega tiča in se nato sklonila ter ga začela kaditi, dokler ji nisem končno prišel v usta. Potem sva se oblekla in sem jo pospremila domov, zdaj pa sem komaj čakala, da pride vikend, kako sva ga preživela pa ti povem naslednjič.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij