Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Seks s šefom

Nekega jutra se zbudim in prosim moža za sex, on ne odgovori nič, ampak se samo obrne na drugo stran. Že en mesec nisem prejel petelina. Počasi vstanem iz postelje, pripravim načrt, oblečem kratko obleko in modrček, brez spodnjic. Pripravila sem zajtrk za otroke in se odpravila v službo.

Takoj ko sem prišla v službo, me je na mizi pričakal velik kup papirjev. Malo po malo sem jih vse sortirala in pod vsemi papirji me je pričakala slika zelo velikega kurca in sporočilo, se vidimo v pisarni, ko končaš izmeno. Bil sem presenečen in načrt je šel bolje, kot sem mislil.

Po koncu izmene sem se odpravila v šefovo pisarno. Tam me je pričakal šef s svojim velikim tičem. Delala sem se, da ne vidim kurca in ga vprašala: "A si me kaj rabil?" Rekel mi je, naj se mu približam, da me bo uničil kot še nihče. Sprejel sem z navdušenjem.

Prišla sem do njega in začela sva se poljubljati, on pa je dal roko pod mojo obleko in jo potisnil v mojo mokro piško, ki je bila napeta, ker se že dolgo nisem jebala. Nekajkrat sem zelo zastokal. Nato sem slekla obleko in modrček, on pa je začel gnetiti in gristi moje trde bradavice.

Ker je imel v pisarni hladilnik, sva vzela kocko ledu in z ledom sem začela goltati njegov veliki kurac. Ni zdržal dolgo, hitro mi je pokončal po grlu. Vzel sem tiča iz ust in mu rekel, naj ga potisne, kolikor gre. Močno mi ga je potisnil v pičko in me dobro zjebal.

Po tem sem začutil kurac v svoji riti. Ko sem se obrnila, sem videla njegovega mišičastega sinka, ki mi je počasi butal v zadnjico. Močno so me jebali pol ure, potem pa so istočasno cukali vame. Ko sva končala s fukanjem, so me privezali na stol in se začeli igrati z menoj in seks igračkami.

Uživala sem. Tako smo to počeli skoraj vsak dan. Kmalu sem se ločila od moža in ugotovila, da sem noseča. Z analizo DNK smo ugotovili, da je otrok od sinovega šefa, kar zanj ni bilo tako težko. Njegov oče, torej moj šef, je bil nekoliko ljubosumen, a dejstvo, da sem bila noseča z njegovim sinom, ni preprečilo, da bi nadaljevala s skupinskim seksom.

Ko sem rodila otroka, sem tudi zanosila s svojim šefom, tako da smo vsi trije, z otrokom in še enim na poti, živeli v isti hiši, vsak dan smo se jebali do šefove polhčerke. posegla v najina življenja in je zahtevala, da pripada njej njen oče, torej moj šef, jaz pa šefov sin za seks in da imava skupinske sekse dvakrat na teden.

Do poroda sva se zajebavala s kondomi in ko sem rodila, se je zgodilo, da sem spet zanosila s šefico, ona pa z že možem. Takrat se začne prava faca, moj šef ne hodi več v službo ampak ga vzame od doma in od takrat 0/24 se furamo. Tu nastopita šefova bivša žena in moj bivši mož, ki sta menda že dolgo skupaj.

Prišli so pred vrata šefove hiše in bivša žena ga je prosila, naj ostane nekaj dni, privolil je. Sprva nisem bila pozorna na to, da je nekdo na vratih, zato sem svojega moža zjebala na kavču. Ko sem videla bivšega moža, sem se delala, da ga ni, samo še naprej sem se jebala.

Videl je situacijo v hiši, tako da sta se začela zajebavati. Moj mož ni bil nikoli dober v seksu, tako da, kolikor sem videl, tudi svoje nove žene ni dobro zadovoljil. Po tem smo predlagali skupinsko srečanje zvečer, ko otroci spijo. Vsi smo se strinjali glede članov skupine.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij