Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Šef z dolgimi nogami

Stara sem 38 let in že 12 let delam v podjetju, ki se ukvarja z elektroniko in elektromateriali. Izobrazil sem se za inženirja elektrotehnike, sedaj pa delam kot vodja ekipe za vzdrževanje in montažo. Večkrat smo bili na različnih gradbiščih, kjer je naše podjetje postavljalo električne napeljave in ostalo elektro opremo.

Za razliko od drugih tovrstnih podjetij je bila naša šefica ženska. Blanka, 40-letnica z dolgimi nogami, dolgimi svetlimi lasmi in postavo, ki bi se je sramovala tudi veliko mlajša dekleta. Bila je poročena z lovcem, zato so vsi govorili, da to podjetje vodi njen mož, ne ona in da je samo neumna blondinka z dobro igračo.

Sem pa bil nekajkrat na njenih sestankih s strankami in lahko rečem le, da je bila na tekočem. Navsezadnje je končala FER v Zagrebu, pa je to vedelo zelo malo ljudi v podjetju. Imela je 15-letnega sina, a v njeni pisarni ni bilo slik moža ali sina. Sama pisarna je bila zelo špartansko urejena, tako da ne bi bilo mogoče sklepati, da je v njej vodila ženska.

Z njo sva imela vedno strogo poslovna razmerja, le zasebno so nama dovolili, da v pogovoru preklopiva s 'ti' na 'ti'. Čeprav je bila privlačna in seksi, nisem nikoli poskusil ničesar, morda zato, ker sem bil tako kot ona poročen, zato se mi je nekako zdelo neprimerno.

Toda tudi to se je kmalu spremenilo. Ves teden je bila nekako živčna, čeprav ne zaradi dela, ki ga je bilo preveč, tako da smo bili vsi preveč zaposleni. Zdelo se mi je, da je bolj zasebno, a nisem nič spraševal. Bila je delovna sobota, zato je bila večina zunaj, razen male Jadranke pri blagajni v trgovini ter Žarka in Ivana, ki sta bila z njo v trgovini in pri dostavi blaga.

Blanka me je poklicala na mobitel in rekla, naj pridem nekaj k njej v pisarno. Ker sem bil s fanti na igrišču, nisem bil preveč vesel, zato sem fantom rekel, naj delajo naprej, šef pa me bo poklical. Odšel sem s šalami, kot so 'saj sem verjetno nekaj zafrknil, zdaj pa me bodo zdrgnili' in podobno.

Z nasmehom sem zapustil gradbišče, na poti pa me je mučilo, kaj ji bo zdaj treba. Ko sem prišla v podjetje, je bila mrtva tišina, pogledala sem na uro in videla, da je malica v teku, zato sem odšla do Blankine pisarne. Takoj sem od vrat vprašal: - Kaj si me rabil? - Ooo.

. Goran, ti si, sedi.. - rekla je nenadoma dvignila pogled od nekih papirjev in mi pokazala stol pred mizo, nato pa vstala in obšla njeno mizo - Imam eno prošnjo, a naj ostanem med nama.. - Seveda.. - Strinjala sem se, čeprav nisem imela pojma, za kaj gre, in kmalu sem bila zadovoljna, da sem privolila.

- Takole ... to je stvar osebne narave in zadeva mene in ... - je malo pomolčala, potem pa me pogledala in nadaljevala - ..tebe. - Kaj pa jaz? - sem zmedeno vprašala. - No ... Verjamem, da ste že ugotovili, da me nekaj muči.. - je rekla in me obšla, mi položila svojo negovano roko na ramo, da sem skozi majico, ki sem jo imel na sebi, začutila njeno toplino in ko sem odkimala z glavo, je nadaljevala - No, problem je moj mož.

. Mislim, da sem ga ujela z njegovim ljubimcem.. - Prosim? - sem tiho vprašal, ona pa je samo odkimala z glavo in nadaljevala. - Ja, ujela sem jih, ampak nočem ga razvajati in ga razvajati ... - se je ustavila, jaz pa sem takoj pomislil na plačo, ki bi jo s tem izgubila, saj je to podjetje imelo tudi njegova plača, pa me je prekinila- .

. zato se mu želim maščevati na enak način.. da te zjebem. - je rekla in se obrnila proti meni, medtem ko sem sedel z odprtimi usti in jo tako presenečeno gledal, potem pa je prišla do mene in me poljubila naravnost na usta, vanje je položila svoj jezik. Začetni šok je hitro minil, zato sem ji začel vračati, moj tič pa se je začel dvigovati.

Na svojih prsih sem začutil njeno roko, ki je šla vse nižje, da je kmalu končala na mojih delovnih hlačah, ter začela masirati svojega tiča po njih in spodnjicah. On ji je vrnil z vedno večjo oteklino, v njeno zadovoljstvo, zdaj pa sem se opogumil, zato sem šel z roko navzgor po njeni nogi in prišel do roba njenega krila, in ko je nekoliko razširila noge, sem ji segel pod krilo in kmalu dosegel njene spodnjice.

S prstom sem šel po njenih spodnjicah, kjer je bila njena muca, in čutil sem, da je rahlo mokra. Čedalje močneje sem jo drgnil, kot je drgnila mojega tiča, tako da se je v enem trenutku odmaknila in šla do vrat, nato pa jih je zaklenila, nato pa si je začela slačiti majico in ostala je samo v nedrčku in krilu, potem pa je slekla krilo in videla samo svoje čipkaste tangice.

Moj tič je bil že nevarno trd, zato sem vstal in si slekel hlače in boksarice, ona pa je že klečala pred menoj in mojega tiča hitro in poželjivo stlačila v svoja usta. Ni je motilo, da sem dišal po znoju, samo pogoltnila je mojega korenjaka in mi gnetla jajca.

po nekaj minutah sem jo dvignil na noge in jo naslonil na njeno mizo ter ji potegnil spodnjice po nogah in ji razprl zadnjico ter ji jezik zapičil v pičko, ki je bila popolnoma mokra. Lizal sem jo, medtem ko je rahlo ječala, nato pa sem vstal in ji dal svojega tiča med noge ter ji ga zapičil v muco.

Glasno je zastokala, ko je takoj vstopil v njena jajca. Z rokami sem jo objel okoli pasu in vzel njeno dojko, ki je bila še v modrčku, ter jo začel gnesti, zdaj pa sem ujel ritem suvanja vanjo, medtem ko sem stiskal njene dojke. Oba sva sopihala v valovih strasti, ki so naju preplavljali.

Adrenalin nama je divjal kot nor, jaz pa sem vse hitreje rinil vanjo. Enkrat je že končala in se bližala drugemu orgazmu, jaz pa sem poskušal doseči prvega. Po nadaljnjih dveh minutah sem končno začel spravljati in v vsem tem navdušenju in napetosti sem spravil v njeno muco in jo obilno napolnil.

Bilo je, kot da je samo čakala, zato je začela tudi pristajati in zdaj sva se oba krčila v orgazmu. Ostala sva skupaj še nekaj trenutkov, potem pa sem se usedel nazaj na tisti stol, medtem ko se je moj tič sprostil, ves sluzast od najinih sokov, ona pa se je naslonila na svojo mizo in me pogledala, vsa rdeča v obraz in rdeče prsi od mojih z nasmehom stisnila njene joške in rekla: - Če bi vedela, da si tako dobra, bi te izkoristila še prej.

. - In če bi vedela, da te lahko pofukam, bi poskusila prej.. - Jaz rekel z nasmehom, nato pa ji pomignil, naj pride in sede na mojo nogo, kar je takoj tudi storila, tako da sem zdaj čutil, kako se najini sokovi iz njene mučke cedijo na moje stegno. - To morava ponoviti - je rekla med poljubi, ki sva si jih zdaj izmenjevala, zunaj pa sva slišala, kako se je ekipa vrnila z malice - ampak ne danes.

Dobro oblizni pico, tako kot bi poljubljala joške in morda nanje prišla.. - Ahhhh.. in rada bi, da mi občasno prideš v usta, da čutim tisto tvojo spermo.. - nato je vstala in se spustila na kolena ter polizala najin sproščeni kurac, nato pa je zacvilila in rekla - Zaenkrat bo to dovolj.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij