Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Resnična zgodba o obisku prijateljice v Beogradu in njene cimre

Ko se mi kaj hudega zgodi, se ne pritožujem, ampak se spodbujam z vprašanjem: "kdo ve, zakaj je dobro".. Po 2 mesecih brez doma, odhodu iz vojašnice, sem končno dobil priložnost iti ven v mesto, zato sem se odločila, da povabim prijatelja iz Beograda na faks, da se vidimo.

.. . Predlaga, da se ustavim pri njej, da se zabavava... . seveda sprejmem.... In tukaj sem, v njenem stanovanju, objeta, že dolgo se nisva videla... . Prej sva bila neločljiva, zdaj pa je on na faxu, tako da se ne vidiva... . Sedimo, se pogovarjamo, klepetamo, se smejimo, hecamo.

.. . Dobi sporočilo od tete, naj pride nujno k njej, ni dobro, naj bo pri njej.. No, BiiiiP greš ven, si mislim.. . Me je pa razveselila, ko je rekla, da bo poklicala sostanovalko, da mi pride delat družbo, rekla je, da je pri sosedu... . Ko je stopila skozi vrata, je bilo, kot da bi prisijalo sonce.

.. . Na prvi pogled me je prevzelo, črna ženska, lepega obraza, temne polti, belih zob kot biseri, moje višine (okoli 170), ko se je obrnila, da bi obesila jakno pri vratih, so moje oči ostale prilepljene nanjo. rit ... . V črnih pajkicah, čez pa še mini teks krilo, je bila videti popolna.

.. . Vse v nekem kavbojskem stilu... . Približala se mi je, vstal sem, da bi ji dal roko, ona pa me je tako močno objela, da sem začutil njene prsi na svojih.. »Vesela sem, da sem te spoznala, sem Tijana.. . Marija mi je veliko povedala o tebi, res te hvali. "Goran, tudi jaz sem vesela, upam, da me ni ogovarjala, .

” Nasmehnila se je in zobje so se ji zasijali... . Marija nas je poljubila in odšla z besedami: "Bodite dobri z mano" in nam pomežiknila... . Hitro sva se sprostili, začeli smo se pogovarjati, šaliti, videla sem, da je čisto sproščena... . Začne govoriti o vojski, kot bi ji sestrična pripovedovala, kako je tam, da se boš zažgal .

.. . Nasmejala sem se, z odgovorom, da to povsem drži za sončenje, in ji rekla, da če bi videla dekle v spodnjicah in nedrčku, bi bilo dovolj, da bi prišla... . Smejali smo se... Čez nekaj minut je vstal in rekel, da mora na stranišče... . Gledal sem v telefon, tako da sploh nisem opazil, kdaj je vstopila v sobo.

. Kar naenkrat me je prestrašil njen glas, ko je rekla: "Si prepričan, da boš takoj prišla? "Gledal sem jo in nisem mogel verjeti, na vratih je stala v črnih ženskih boksaricah in črnem nedrčku... Tokrat so moje oči obstale na njenih prsih, te čudovite prsi so stale blizu ena drugi in kot da bi me z nekakšnim magnetom privabljale, da se jih dotaknem.

.. . Prišla je in se postavila pred mene, rekoč: "Da vidimo, če si tako zagorel, da takoj končaš ... "Nisem mogel verjeti, začela se je dotikati svojega telesa in se zvijati pred mano... . Objela me je okoli vratu in mi sedla v naročje obrnjena proti meni.

.. . Noge je položila na posteljo in jih prekrižala za mojim hrbtom, začela me je s prsti božati po laseh in me nenadoma močno poljubila... . Sprejel sem igro, ter ji nežno odpenjal brusni papir, s prsti nežno šel čez njene bradavice, na kar se je le stresla...

. Penis mi je rasel in nenormalno utripal, srce pa je zvenelo kot bas... . Še vedno sva se poljubljala, a zdaj nežno, grizljala sem se v ustnice, božal sem njene dojke, praskal po bradavičkah, vse nežno in lahkotno, nič nisva rekla, slišali so se samo vzdihi... .

Še vedno me je božala po laseh, mi ščipala ušesa... . Roke sem položil na njeno zadnjico in jo nežno masiral, na kar se je le rahlo pomikala naprej in nazaj.. Vedel sem, kaj hoče, vendar ji tega še nisem hotel dati.. . Slekla mi je trenirko in majico ter me začela poljubljati po vratu in božati moje dojke.

.. . Rahlo sem jo obrnil in jo dal ležati na hrbet, zdaj je čisto slekla modrček, tudi spodnjice je šla sleči, a ji nisem pustil... . Nagnil sem se k njej, jo nežno poljubil in jo začel poljubljati od ustnic preko brade, vratu... Vse do prsi sem se z jezikom dotaknil njenih bradavic, nakar me je prijela za lase in me božala po hrbtu.

.. . Začela sem se spuščati nižje, čez popek do roba spodnjic... . Z zobmi sem ujel njene spodnjice, nakar je zadnjico dvignila s postelje, da sem jih lažje slekel... . Pred očmi se mi je prikazala čudovita muca, ki je prekipevala od sokov, ki jih je izpustila, totalno depilirana.

.. . Rahlo sem jo poljubil, o drobnih bodečih dlačicah ni bilo niti sledu, sprostil sem jezik in jo začel lizati kot najlepši sladoled... . Imel je fenomenalen okus, ni bil niti slan niti kisel, niti grenak niti sladek, ampak je imel nek nedefiniran okus, ki je bil fenomenalen.

.. . Ustvarjena je za lizanje... . Začel sem jo obdelovati, grizljati in sesati njen klitoris, vanjo vtikati svoj jezik, na katerega se je ves čas vlažila in zvijala, stokala, me pulila za lase in potiskala glavico, da bi moj jezik lahko vstopil vanjo čim globlje.. .

. Spravljal sem se ob pamet od nje in ravno ko začutim, da se bliža vrhuncu, vstanem in jo strastno poljubim, nato pa grizem njene bradavice, dokler se malo ne sprosti, in se spet spustim v njeno mednožje, in delaj dalje.... To je resnična zgodba, vendar vas ne bi rad še bolj motil, če vam ni všeč.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij