Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Pustolovščina s sošolcem

Žaklino sem spoznal na tečaju nemščine, ki sem ga moral opraviti, da sem dobil dovoljenje za delo v tujini. Imel sem le mesec dni časa, da sem dobil potrdilo o znanju nemškega jezika, da sem lahko dobil službo. Pa še sam jezik je bil težak, srečanje z Žaklino pa mi je bilo še težje.

Žaklina je bila skoraj moje višine, jaz pa 193 cm, imela je dolge kodraste rjave lase, enake oči in goste temne trepalnice. Moja prva misel je bila, "da je videti kot ženska iz reklame za šampon Schwarzkopf". Sploh mi ni treba reči, da je planila v tako zvonek smeh, da sem se poslovil od vseh možnosti z njo.

Ko je jezikovni tečaj napredoval, jih je veliko opustilo, bodisi zaradi službe, tako da so prešli na večerne tečaje ali pa enostavno niso več prihajali, tako da sva z Žaklino, prijazno gospo Miro, ostali edini. že ostarela učiteljica nemščine. Pripomnil sem celo, da je že toliko stara, da je prva spila kavo s Francem Jožefom na Dunaju.

Ob tem sta Mira in Žaklina planili v smeh. Po tistem začetnem fiasku z Žaklino sva se postopoma zbližala. Nekaj časa je že živela v Avstriji, a je potrebovala tisto ECT potrdilo tako kot jaz. Govorila je odlično nemško, čeprav jo je učitelj takoj zavrnil kot jezik avstrijskih kmetov, ne pa kot domačo nemščino.

Zato ji je zaradi tega pogosto nadlegovala. Ni me motilo, skrbelo me je, kako se splaziti med Jacquelinine dolge noge in svojih enaindvajset centimetrov vročega in trdega mesa zapičiti v njeno napeto pičko. Priložnost sem dobil zadnji teden našega šolanja. Morali smo ustvariti neko kompozicijo in predstavitev, Mira pa je bila nenavadno bolna, zato sva se morali z Žaklino potruditi.

Temo smo morali izbrati sami, zato smo po pouku odšli na kavo, da smo o njej razmislili. Po dveh urah kave se nama ni zdelo nič konstruktivnega, zato je Žaklina predlagala: - Greva k meni, nimam nikogar doma, pa bova naročila pico, pa bova videla, kaj bo naprej ...

- Samo skomignil sem z rameni. - Čisto sem brez idej.. ampak poskusimo takole.. - sem rekla in šla plačat račun, tako da sva se z Žaklinim smartom odpeljala v Novi Zagreb. Jedla sva pico in srkala pivo iz hladilnika, ko je vstala s kavča in rekla, da se ne premaknem od tu.

Kot da bi nekam šel. In ko se je vrnila, sem ugotovil, da sploh nočem nikamor od nje. Preoblekla se je v kratko obleko, ki je poudarila njene dolge in vitke noge. In ko se je sklonila, sem videl, da pod njo ni modrčka, za božjo voljo pa tudi spodnjic. Takoj sem začutila prebujanje moje mačke v spodnjicah in hlače so mi postale pretesne.

Samo cmok sem pogoltnila in tiho zamrmrala: - Vidim, da ti je neprijetno ... - No, lahko ti je tudi neprijetno, če ti paše ... - je rekla mirno in me nasmejano pogledala, zato sem odletel moj telovnik in ostal samo v majici s kratkimi rokavi. - Kakšne so novice? ! ? - je vprašala in me nasmejano pogledala, nato pa pogledala v moje dimlje in ugotovil sem, da je gotovo opazila moje ozke hlače, ko sem se slačil.

- Kaj pa če slečem hlače? ! ? - sem vprašal in se nasmehnil. - Ne bi imela nič proti.. - je rekla in položila roko na moje dimlje ter mi z njo večkrat šla po dolžini tiča, nato pa odpela moj pas in potegnila zadrgo navzdol, nato pa dala roko v moje spodnjice in vzela moj tič- .

. mmmm.. zakaj ga torej skrivaš.. Nič nisem rekel, ona pa ga je rahlo suznila, potem se je sklonila name in zdaj sva se poljubljala, dolgo časa, in najina jezika sta se božala najina usta, čez minuto pa je svoja spustila do mojega tiča, ga malo obliznila in nato začela goltati.

Fenomenalno mi je pokadila kurca, jaz pa sem se samo ulegel nazaj na sedežno garnituro in nisem videl ničesar od njenih dolgih in gostih las, čutil pa sem njen jezik in ustnice na kurcu, glavici in jajčkih. Ni trajalo dolgo, da sem ji začel kamniti v usta. Tega ni pričakovala, zato je malo začela, a je vse požrla.

Še naprej je kadila tiča in ga drkala, ne da bi mu dala priložnost, da se spusti. Ko je bila zadovoljna z njim, je vstala in dvignila obleko nad boke, tako da sem zagledal njeno muco z urejeno pričesko gostih črnih dlak. Zajahala me je in se počasi spustila po mojem korenjaku.

Prijel sem jo za čvrsto in napeto zadnjico in ji zdaj malo pomagal, da je začela nabijati na mojega tiča. Šlo je počasi, saj je bilo zelo ozko in je kar nekaj časa trajalo, da se je prilagodilo širini mojega tiča. Dvignil sem ji obleko in videl tiste njene velike joške, ki niso bili zelo čvrsti, ampak mehki, vendar s trdimi bradavicami.

Prisrčno sem jih gnetel, medtem ko se je nabijala na mojo muco, nato pa je začela pristajati. Bilo je tako glasno, kot da bi spodaj počila vodovodna cev. Njeni sokovi so bili povsod. Počakal sem, da se je malo umirila, nato pa sem jo položil na hrbet, sam pa sem se porinil nanjo.

Sedaj sem jo poganjal do jajc v njeni mučki, medtem ko so njene noge štrlele ven in se je zrak širil, kolikor je mogla. Močno sem jo zjebal, medtem ko je trised pod nami ječal, kot da bi ga. Zarinila je nohte skozi mojo majico in mi zarenčala v uho: - Daj no.. jebi meeeee.

. mmmm.. Hočem, da me močno zjebeš in napolniš do vrha.. Po svojih najboljših močeh sem se trudil izpolniti njeno željo, tako da Nadaljeval sem z njenim spodbujanjem, kot bi poganjal konja na dirki. Povsod me je oblil znoj, toda po več kot desetih minutah intenzivnega jebanja sem končno začel prihajati.

Najprej sem ji ga mehanično hotel potegniti iz muce, a sem se spomnil, kaj je rekla, in sem ji ga do jajc zapičil v muco. Zarjovela je, kot bi jo klal, a že v naslednjem trenutku je zadovoljno sopihala in me vlekla k sebi. Ko me je končno izpustila, sva sopihali kot maratonci, zato je vstala in me odnesla v svojo sobo.

Tam se je takoj lotila kajenja mojega tiča, samozadovoljevanja in božanja mojih jajc. Po nekaj minutah sem bil pripravljen, zato sem vse slekel in ji takoj zapičil od zadaj v muco, ker je bila že pripravljena. Naslednjih deset minut sem se zabijal vanjo od zadaj, potem pa sva zamenjali položaj in zdaj se je sunila vame.

Kmalu sva spet prišla oba, ona na mene in jaz nanjo. Po tem sem odšel in zadevo smo rešili, tako da smo čez tri dni naredili predstavitev in se razšli. Oba sva dobila spričevala, ki sva ga proslavila s hudim maratonskim seksom pri meni. Ona je čez en teden odšla na Dunaj, jaz pa malo kasneje v München.

Zdaj grem vsake toliko k njej na Dunaj in se ves čas samo jebeva. Skupaj sva že eno leto, Žaklina pa je zdaj v tretjem mesecu nosečnosti, tako da upam na premestitev v avstrijsko podružnico podjetja, načrtujeva pa tudi poroko. Danes sem hvaležna učiteljici nemščine, da je bila tako trda, da so vsi obupali razen mene in Žakline, saj se nikoli ne bi zjebali.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij