Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Policistka

Nekega večera sem se odpravljala domov od prijatelja, ker ne živiva daleč drug od drugega, sem šla peš. Ko sem šel mimo, sem pred majhno trgovino naletel na prepir glasbenikov. Malo sem se ustavil, da bi videl, za kaj gre in v tistem trenutku je prišla policija, zdaj pa so me na mojo nesrečo ali srečo pobrali skupaj s tistimi pijanci, ker smo bili vsi skupaj, ko je prišla policija.

Dali so naju v rešilni avto in odpeljali na postajo na neko zaslišanje ali kaj podobnega. Bila sem zadnja zaslišana, tako da je bil policist že pod pritiskom in me ni hotel poslušati, ampak je ves čas govoril, da sem tudi jaz vpletena, ko nimam dokumentov pri sebi.

.. . In zdaj, ker naj bi ostal kot v nekakšnem priporu, dokler moji ne pridejo po mene, in mojih ni bilo doma in ni bilo prostora v glavnih celicah, kot sem razumel, so vzeli me v sobo na koncu te majhne postaje. Tako sem sedela na stolu in čakala, da me kdo spravi od tam, ženska, ki je bila videti kot 40 let starejša, a je ostala do svojega videza, me je vprašala, če kaj potrebujem in naj kar potrkam na vrata, ker nocoj je bila dežurna.

Potem sem ugotovil, da bom tam preživel noč. Tako so ure tekle in že je bila ura okoli polnoči, ko me je spet prišla obiskat tista seksi policistka. Usedla se je k meni in njeni joški so skoraj poskočili ven, saj je imela na sebi ozko majico. »Kako gre... Vidim, da si nocoj edina normalna in trezna tukaj,« mi je rekla in samo odkimal sem z glavo.

Pa sva se začela pogovarjati o nekih nepomembnih stvareh, ko mi je omenila, kako je prej imela moža in sta se razšla, ker je bil tak kreten kot tale, ne spomnim se točno razloga. Ko sva se tako pogovarjala, me je vprašala, če imam punco, na kar sem ji rekel, da nimam, ona pa je dodala, da ima eno leto mlajšo hčerko od mene in kako naj ji pove zame.

Nisem srečal njene hčerke, a če ji je podobna, mora biti domba. Potem mi je rekla, da moram pred tem videti, ali sem dovolj dober za njeno hčerko. Sprva nisem razumel, o čem govori, dokler ni rekla, da je od razhoda ni nihče spolno zadovoljil. Nato je pokleknila pred mano in mi začela odpenjati hlače, iz hlač mi je vzela tiča in rekla "O fant, zelo lepo pičko imaš".

Začela mi ga je goltati in z mojo roko mesiti jajca. Prijel sem jo za njene črne lase in ji potiskal glavo, da bi ji ga vedno več prinesla v usta. Potem sem se slekel gol in ona je malo zaplesala na meni, medtem ko se je slačila. Ko je bila popolnoma gola, sem jo prijel za pas in jo potegnil k sebi, da sem okusil njene velike joške.

Nato je vzela tiča, mu nadela kondom in podrgnila njega in svojo mokro pičko. Komaj je zlezel vanjo, ker je bilo tako tesno. »Joj, kako bi si želela, da bi me lahko pojebal brez kondoma, ampak ne jemljem tablet in nočem tvegati,« mi je med vzdihovanjem rekla med suvanjem v nožnico.

Potem sva vstala in ona se je ulegla na mizo in razširila noge, jaz pa sem ji začel sesati klitoris in lizati njeno piško. Tako sem jo vznemiril, da je v nekem trenutku šla po celi sobi. Tudi jaz sem ji ga dal nazaj v muco in jo še naprej jebal, kolikor sem mogel, ona pa je kar kričala od navdušenja.

Po nekaj minutah me je zjebala in rekla, da hoče kurac v rit in da lahko snamem kondom, medtem ko jo tako jebem. Pa sem ga slekel in ji ga nastavil na zadnjico, počasi sem ji ga začel dajati vanjo, ona pa je kričala na ves glas in govorila, da je prevelik za njeno zadnjico in da jo zelo boli.

Tako sem jo sunil skoraj do konca, ko se je odmaknila in rekla, da ne more več. "Ne skrbi, tokrat bom naredil še lažje, samo še enkrat cum" tako je cummed in nekajkrat sem jo pojebal, da je bilo lažje. Spet sem ga začel suvati, a tokrat je bilo lažje, ker je bila njena zadnjica mokra, edino, da je bila strašno ozka, tako da ni šlo.

Ko sem prišel do polovice, mi je rekla, naj neham, ker me zelo boli, a se nisem preveč oziral nanjo, odločil sem se, da ga potisnem do konca. Tako sem jo v trenutku nenadoma v enem zamahu spravil noter skoraj vse, ona pa je skočila in tako zakričala, da mi je skoraj počil bobnič.

"A si ti normalen" mi je rekla in samo postavil sem jo nazaj v pozo in jo še naprej jebal v rit. Zatem mi je rekla, da se lahko prosto vržem vanjo, tako da sem jo po nekaj minutah napolnil s spermo. Potem sva se oblekli in rekla mi je "dobra si za mojo hčerko, a še boljša zame, obožujem tvojo srečo".

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij