Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Od prijateljstva do strasti

Davor in Maja sta bila prijatelja za vse večne čase. Maja je rada imela ob sebi nekoga, na katerega se je lahko zanesla, Davor pa je bil točno tak tip človeka ... . Vedno je bil tam, ko je morala preživeti nekaj ur na telefonu in jo tolažiti po neumnem razhodu, bil je na voljo, ko je želela iti pogledat film, koncert ali predstavo.

Postopoma je ugotovila, da z Davorjem odlično sodelujeta, idealno se dopolnjujeta. Začela ga je gledati malo drugače. Seks se ni nikoli odkrito pojavljal, je pa Davorja začela vključevati v svoje fantazije, medtem ko se je samozadovoljevala in mu v svoji domišljiji pustila, da jo polni na vse mogoče načine.

Ni želela izgubiti prijateljice zaradi priložnostnih seksov, a njeno potrpljenje je bilo na koncu. Dolgo je dvomila, ali je to res pametno, kaj pa če ga res izgubi? Kljub temu si ni mogla pomagati, seks z Davorjem je postal nekakšna obsesija, prijetna, a vseeno obsedenost.

Nekega dne se je odločila vzeti stvari v svoje roke. Poklicala je Davorja v službo, si izmislila, da mora nekaj popraviti na računalniku. Računalniki so bili Davorjeva šibka točka. Takoj ko je prišel v njeno stanovanje, se je usedel pred Majin računalnik in začel delati, z rokami pa hitro premikal po tipkovnici.

Točno je vedela, kaj počne in kako bo to naredila. Začela mu je masirati hrbet in vrat. Ko je končala, mu je začela masirati plešasto glavo. Davorju zadnje čase pospešeno izpadajo lasje in se je odločil, da si bo obril glavo, Maji je bila sprememba zelo všeč, fant je izginil in pojavil se je moški.

Prišel je pričakovani trenutek, Davor je vstal s stola in se moral nagniti nad računalnik, da je izvlekel kabel. Maja je hitro pokleknila pred njega in mu začela masirati mednožje. Želela je preizkusiti svojega prijatelja, pokaditi njegovega tiča in videti, ali bi ga lahko spravila na hitro.

Počutila se je tako pohotno kot še nikoli v življenju. Pravkar mu je začela drgniti tiča po hlačah in že je bila blizu sperme. Neverjeten občutek. Ko je petelin rasel pod njeno spretno roko, je drugo roko spustila med svoje noge. Ker je vse skrbno načrtovala, danes ni oblekla spodnjic, njena muca je bila že vsa mokra in željna.

Potrpežljivost jo je začela izdajati, želela je končno položiti njegovega korenjaka v svoja usta. Odpela mu je hlače in jih strgala, Davorjev klub se ji je z vso močjo pojavil pred očmi. Davor se še vedno ni oglasil, a ni pokazal, da ga moti, ko je začela sočno kaditi njegovo sulico.

Na Majino veliko zadovoljstvo je velikost Davorjevega udarca presegla vse njene domišljije. Ko je še naprej premikala glavo v vedno hitrejšem ritmu, je ta še bolj rasla in morala je na široko odpreti usta, da ga je popolnoma sprejela. Z močnim napenjanjem je potegnila tiča iz ust, mu začela lizati jajca, pri tem pa se je čedalje močneje drgnila po svoji željni pički.

Od Davorja ni bilo slišati nobenega glasu, razen njegovega vse glasnejšega dihanja. Tiča je dala nazaj v usta in zdaj začela goltati vse globlje v grlo, Davor je prvič spregovoril: - Vzemi ga vse do jajc. Toda to je bilo lažje reči kot narediti. Medtem ko ga je ubogljivo pogoltnila, se je Davor nagnil in ji začel odpenjati gumbe na srajci.

Ni imela velikih joškov, a na njen ponos so bili čvrsti. - Vstani in lezi na mizo. Všeč ji je bilo, ko jo je moški vodil in se takoj ubogljivo sklonil čez mizo. Davor ji je svojega korenjaka položil med dojke, ona pa ju je samodejno stisnila. Davor se je sklonil, zaprl oči in užival v vsem, kar mu je Maja dajala, nežno jo je dvignil, vzel v naročje, jo položil na kavč in ji slekel krilo.

Bil je presenečen, kako rožnata je bila njena muca. Prešinilo ga je, da si je prevečkrat predstavljal, kako bo videti, ko bosta seksala. Vedno je opažal, da naravno privlači moške brez velikega truda. Skozi misli mu je švigal namig, kaj bi lahko sledilo, česa se boji, ali morda prijateljstvo in njun mali svet izginjata, a zdaj ni imel časa in volje za takšno razmišljanje.

Obsedel je njen obraz in palico spet udobno položil v njena pripravljena usta. Maja je želela okusiti njegovo spermo, on pa je silil vedno močneje. Ko se je zadušila, jo je vzel ven in skupaj sta se smejala. Začel je znova, čutil je, da se bliža konec, začelo se je s tokom po hrbtenici, tič se mu je otrdel do konca, jajca so se strdila in nato je privrela poplava sperme, v kateri je Maja požrešno požirala, sam pa je bil presenečen, kako veliko je prišlo iz njegovih jajc.

Maja je potrpežljivo oblizovala vse, vse in tisto malo sperme, ki ji je uhajala čez brado, si je oblizovala lepljive prste in bila pripravljena na več. prosim liži me. Nasmehnila se mu je in rekla: "Sva še prijatelja?", oba sta planila v smeh, Davor se je ulegel poleg nje, jo poljubljal po laseh, ona pa ga je začela narahlo sukati.

»Res se nimaš namena ustaviti, kajne?« je rekel, ko se je spustil proti njeni mučki. S kratkimi poljubi je začel križarit po njenem trebuhu, nogah in stegnih, Maja ni zdržala več, ravno ko je hotela zakričati nanj. »Liži me, prosim!«, je naredil natanko to: z jezikom je začel krožiti po njeni mokri pički, najprej počasi, nato vse hitreje, Maja je stiskala njene bradavičke in jo grizla za zapestja, da ne bi začela kričati, to je vedela.

slišali bi vsi sosedje. Ravno ko je bila že blizu orgazma, je Davor hitro vtaknil svojega tiča v njeno muco, mokro od njegovih lizanja in mešanih sokov, takoj je zdrsnil do konca in se sunil na vso silo, takoj je prišla z glasnim krikom, vse zavore so padle. , začela je kričati: "Jebi me, jebi me, ne nehaj, daj mi tega tiča do konca.

..", vse se je ustavilo, obrnil jo je na trebuh in začel divje pumpati, zdaj se ni več ljubil. s svojim prijateljem, ampak je jebal žensko, ki je ni poznal, se je rinil do konca, ni mu bilo mar ali jo boli ali ne in če je uživala, se je spremenil v kurac. Vlekel jo je do konca, jo oplazil, tako da so bila njegova stopala zdaj v višini njene glave, da je lahko prodrl še globlje.

Gledal je njen obraz popolnoma zamegljen od užitka. Zahlipala je: "Ja, jebi me takole, daj še globlje, daj..." Nekajkrat jo je narahlo udaril po njeni zaobljeni zadnjici, ni protestirala, verjetno niti čutila ni. Čutil je, da se njegov orgazem spet bliža, še nekajkrat se je porinil, ga vzel ven in začel brizgati po njeni zadnjici in hrbtu.

Ko se je ustavil, ga je pekla vest, zato je le divje zjebal Majo, svojo najboljšo prijateljico, ne pa kakšne kurve, pobrane kdo ve kje. Ves prepoten se je ulegel poleg nje in rekel: »Oprosti, ne vem, kaj se mi je zgodilo.« Nenadoma je zaslišal njen zvonki smeh: »Norec, pravkar sem šel skozi najboljši škrjanec svojega življenja, Nehala sem šteti cum, ti pa oprosti .

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij