Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Obožujem oralno

Poroka, otroci in služba, vsakdan, ki se ga nekateri navadijo, drugi pa ne. Trenutno sem bil v tisti fazi, ko se moram še navaditi. Dvanajst let zakona, dva otroka in solidna služba ter čudovita in seksi žena. Resda se je po drugem porodu nekoliko polenila, zato se je zredila, delo v pisarni pa ji ni prav nič pomagalo.

Po drugi strani pa sem bil zaradi dela precej aktiven, saj je delo v gradbeništvu zahtevalo dobro kondicijo. Ampak, vsaj seks je bil reden, ob koncih tedna ali včasih, ko so bili otroci s katerim od naših starejših, se je dogajalo tudi med tednom. Edino kar me je zdaj zmotilo je to, da je ženska zanemarjala pico, zato je ni toliko brila, samo ko smo šli na morje, tako da bi to hitro rešila.

Zdaj mi ni bilo do tega, da bi se boril z vsemi temi dlakami. Vendar sem kmalu lizal sveže naribano pico, ne od žene, ampak od njene prijateljice Suzane. Suzi je bila pri 37 letih ženska, nikoli poročena, a z enim otrokom, ki ga je imenovala mladostna norost, saj je zanosila na zabavi, kjer se je zbudila v tujem stanovanju, brez spodnjic in s polno pico.

sperme. Mislim, tako mi je povedala žena in samo posredujem. V bistvu nikoli ni imela dlake na jeziku, kaj misli in kaj govori. In tako je moja žena praznovala Ročkas, tako da je vse povabila k nam. Družina, ekipa iz njenega dela, še nekateri sosedje, večinoma kakih dvajset nas je bilo.

Pripeljala je Suzi in malega, tako da je bil zdaj z našo prijateljico v svoji sobi in kot je rekla ženska: - Gotovo igrajo video igrice, zato naj jih pustim. - sicer sem jim torte odnesla, ko sem jih razrezala, potem pa sem, ker sem mislila, da me nihče ne vidi, s prstom obrisala nož in si obliznila prst.

Ko sem se vračal iz sobe na hodniku, sem srečal Suzi, ona pa mi je samo tiho rekla: - Vidim, da se dobro ližeš ... - nato je položila roko na moje prsi in nadaljevala - Imam nekaj, kar bi moralo biti dobro zlizala... - potem je šla ven, jaz pa sem stala kot tele na hodniku in v glavi mi je zvonil alarm.

Mislim, nikoli nisem prevaral ženske, a rad sem lizal pice, Suzi pa je bila vseeno faca, zato sem se odločil, da bi jo lizal. Le kako, kdaj in kje? ! ? Ampak Suzi se je rešila tega pametovanja. Namreč kasneje zvečer, ko so vsi odhajali domov, mi je šepnila. - Pokliči me jutri.

. imam prost dan.. - kako je vedela, o čem razmišljam, potem pa sem ugotovil, da preprosto razume moje poglede do nje. Drugi dan sem komaj čakal, da bo dež, zato smo prej končali, Suzano pa sem poklical in ugotovil, da me že čaka, zato sem pohitel. Takoj ko sem vstopil v njeno stanovanje, sem se začel slačiti, saj je Suzi sedela na kuhinjski mizi popolnoma gola in z razkrečenimi nogami ter si rahlo drgnila pico.

Kmalu sem bil gol in prišel do mize z že dobro postavljenim tičem, Suzi pa se je ob pogledu na mojih dvajset centimetrov trdega mesa samo oblizovala. Usedel sem se in potegnil stol bližje k mizi, tako da sem glavo zakopal med njene noge. Njena pica in kupček sta bila popolnoma gladka in dišeča po parfumu, čeprav bi rekla, da je bila smetana, kar me je neustavljivo privlačilo.

Imela je čudovito pico, zato sem se z velikim veseljem pognala nanjo. Obliznil sem ji ustnice, grizljal njen klitoris, ga sesal, Suzi pa je vedno glasneje stokala, kmalu pa je začela jokati in trzati z nogami, potem pa se je ulegla na mizo in kričala, ko je prišla, ter polivala moje sokove.

obraz. Hitro je dihala in sopihala, potem pa dvignila moj moker obraz in tiho rekla: - Jebi se, Krešo, raztrgaš stvari z jezikom in usti ... - malo globoko je oddahnila in nato nadaljevala - Mislil sem, da je tvoja žena. se je šalila, ko je rekla, da dobro ližeš.

. - Govoril si o mojem lizanju? ! ? - Presenetilo me je to spoznanje, saj sem mislil, da Maja nikomur ne pripoveduje o najini zvezi. - Oh ja.. hvalila se je, kako prekleto dober si v lizanju, in zdaj sem tudi jaz prepričan. In še nekaj, še nihče me ni tako iztrošil.

- nato se je vzravnala in me poljubila, nato pa rekla- Sedaj pa me raztrgaj s tem tičem... Ni mi bilo treba dvakrat povedati, zato sem vstal in ga postavil na vhod v njeno mokro pičko in zataknil vanjo. Zakričala je in ugotovil sem, da je neverjetno zategnjena, kasneje pa sem ugotovil, da že eno leto ni pojebala.

Vendar mi je bilo zdaj vseeno za to, saj sem jo hotel dobro zjebati, saj je izvedela za najine zakonske skrivnosti. Jebal sem jo, kot da je moja zadnja, šel sem v jajca in moj tič je bel iz njene pice iz njenih sokov, jaz pa sem samo skrbel za njeno pico, kot da bi bil na normi na gradbeništvu mesto.

Čutil sem mišice, na katere sem že pozabil, njene noge pa so bile zdaj na mojih ramenih, medtem ko so moja jajca udarjala po njeni zadnjici. Po desetih minutah intenzivnega fukanja sem začutil, da prihaja, zato sem ga izvlekel in ji razprl noge ter s prvim curkom udaril po njenih joškah, ostalo pa je končalo na njenem trebuhu in tistem obritem hribu nad njeno pičko.

S svojim kurcem sem drgnil po tistem kupčku, dokler se sploh ni več odlepil, Suzi pa je to z veseljem sprejela, tako da je hitro vstala od mize in sedla na tisti stol ter mi začela kaditi kurca. Kadila je vrhunsko, to moram priznati, in ko mi je masirala jajca, sem verjel, da me bo kmalu pripeljala do novega vrhunca.

Vendar je imela Suzi druge ideje, zato se je zravnala in mi zašepetala: - Hočem ga spet v sebi, ampak ne vzemi ga zdaj ven, ko boš končala. - Ampak.. - sem začel, a me je prekinila s prstom na mojih ustih. - Naredi, kot sem ti rekel.. Ubogal sem jo, ona pa se je porinila čez mizo in zdaj sem imel pred seboj njeno še vedno napeto zadnjico, zato sem se malo sklonil in jo tudi polizal.

Ob tem se je zdrznila, jaz pa sem se vzravnal in svojega tiča prestavil med njene ustnice, nato pa ga nežno potisnil mednje v njeno vročo pičko. Prijel sem jo za boke in jo začel riti vanjo. Glasno je zastokala in že po dveh minutah je prišla, jaz pa sem nadaljeval in se vse močneje zabijal v njeno pičko.

Razpiral sem njeno rit, da bi gledal, kako moj tič izginja v njeni muci, potem pa sem se nečesa spomnil in dal palec v usta ter ga poljubil. Nato sem ga prislonil k vhodu v njeno pizdo in ga samo potisnil vanjo. Glasno je zastokala: - Aaauuuuuuu.. ahhhhhh.. mmmmmm Cel palec ji je zaril v rit, tič pa jo je še vedno v istem ritmu božal po mučki.

Sedaj sem ji zaprl obe luknji, ona pa je samo sopihala in prihajala, s svojimi sokovi scala svoje noge in moja jajca, jaz pa sem vanjo še vedno potiskal svojega tiča. Trajalo je dobrih petnajst minut, dokler nisem pričel s kamnitim in s svojo spermo polniti njene pice.

Vsak tok sem pospremil s sunkom v njeni pički, ona pa je vsak moj sunek pospremila s stokanjem. Ko sem bil prazen, sem potegnil svojega tiča iz njene pice in gledal, kako se naši mešani sokovi izlivajo iz njene pice. Sedla sem na stol in jo opazovala, kako je vstala, ter opazila, da se ji noge rahlo tresejo, zato je tudi sedla na drug stol.

Pogledala me je in se nasmehnila: - Najboljši seks vseh časov... - je rekla in mojemu nasmehu dodala - No, tistega, ki se ga spomnim ... - Imaš odlično pico. Odlična za lizanje in še boljša za jebanje... -Tudi jaz sem jo pohvalil. - Že eno leto ni imela tiča, zato je tako zategnjena.

. - je rekla in na moj presenečen pogled samo rekla - Za mamo samohranilko ni lahko najti dobrega tiča in dobrega moškega. z njim. - Potem iščeš na napačnih mestih. - Tudi meni se tako zdi - je rekla in prasnili sva v smeh. Potem sem pospravila in odšla domov, a sva se zmenila, da ji vsak prost dan, ki ga imam, pridem razlomit pico in jo dobro oblizniti.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij