Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Kurba preko interneta

Malo brskam po internetu in naletim na nekakšno dopisniško stran. Tam sem spoznal dekle po imenu Lidija. In tako si dopisujeva vsak dan, ko me vpraša: - Kje živiš? Odgovoril sem ji: - Živim v Koprivnici. In kje živiš? Odgovorila je: - V Križevcih. In tako si izmenjujemo sporočila in fotografije.

In ji predlagam, da se srečava, da se bolje spoznava v živo. In tako smo se dogovorili za srečanje. Prišla je z vlakom v KC, jaz pa sem jo lepo sprejela. Ko je prišla, sem predlagala, da greva na kavo. Gremo na kavo, se malo pogovarjamo, malo nasmejimo. Gremo na sprehod po trgu, ji pokažem kakšne znamenitosti mesta itd.

Malo posedimo v parku, da lahko uživa v lepem dnevu in v senci. Imela je tako lepe noge, zadnjico in joške, da skoraj nisem umaknil pogleda. Drživa se za roke in v spodnjem perilu mi je penis tako nabrekel, da je opazila. Začela se ga je dotikati preko svoje trenirke, jaz pa sem se njene muce dotaknil tako močno, da je skoraj prišla, ko sem.

Ona me vpraša: - Pa kako si prišla sem, kje imaš avto? Odgovoril sem: - Tamle na parkirišču je, zakaj sprašuješ? - Torej pojdimo k tebi; - je odgovorila. - Ja, ampak najprej bova šla v kino gledat lep romantičen film. - Rekel sem. In tako smo šli v kino in film je trajal cele 3 ure, tako da smo se malo seksali v zadnjih vrstah.

Tako se seksava z njo, malo v zadnjici, malo v njeni vroči pici, v katero sem prišel 4x. Tako ga je pokadila tako strastno, da sem ji obilno, res obilno cukal v usta. Nekako ji je uspelo vse polizati, zato sem ji lizal vročo, mokro pico. Končala je v dveh minutah, kar je bilo zanjo dobro.

♥♥ Ko se je film končal, sva šla k meni domov in nadaljevala tam, kjer sva končala v kinu. Najprej sva se seksala in lizala pod tušem. Tam sva seksala v skoraj vseh možnih položajih. Največ pa je pridobila v zadnjici, spredaj in zadaj. Vsakič, ko sem ji hotel priplavati v rit, ga je vzela v usta, da bi ga pihala.

Potem ga je vedno dala v svojo lepo pičko, kamor nisem mogel končati, ker ga je sama vzela ven. Ko sva se tuširali, sem Lidio na trdem penisu odnesel v sobo. Tam sem takoj prišel prvi v njeno vlažno pico. Seveda je ni več motilo, ker je bilo v sobi in ne pod tušem.

In tako sva se seksala v vseh mogočih položajih, najbolj pa me je jahala, pa ne s pico, ampak z mojo zadnjico. Ima lep hrbet, ki sem si ga masiral, ko me je jahala z glavo obrnjeno proti mojim nogam. Nato mi je sedla na tiča s pico, v katero sem hotel takoj prirezati, a jo je vzela v usta in jo malo obliznila.

Začela ga je božati s svojimi lepimi okroglimi mehkimi joški, na katere sem končal. Njene joške so bile čiste 4. Nato me je še naprej jahala, jaz pa sem ji masiral in sesal joške. Po vsem tem sem jo obrnila na hrbet, ter začela šivati tako spredaj kot zadaj. Vsaj 7- do 8-krat je vdrl v njeno rit in muco.

Na koncu vsega tega sem ji prišla v usta, tako zelo, da ni mogla vsega pogoltniti. Naslednji dan sem jo odpeljal domov, ko je bila sama in takoj ko sem prišel sem jo začel sneti z vrat in tlačiti v spalnico, bila je že gola. Začel sem jo poljubljati in ji drgniti muco, nato sem ji dal svojega tiča v usta, da je pihal in ji končal vsa v usta, on pa je še vedno stal naravnost, nato sem ji ga vtaknil v muco in jo jebal, dokler ni kričala, potem pa sem vzel ven in ji ga vtaknil v rit in tako sem se spreminjal, dokler njene pičke nisem napolnil s spermo do konca.

Samo vzdihovala je, komaj je lovila sapo, ko sem jo jebal, rekla je samo aaaahhh to sem potreboval aaahhh moja pička je razširjena ti si najboljši kurac, ki sem ga našel aaahhh to morava ponoviti čim prej ona ni celo povej in že sem ji nabil muco rekla je kaj delaš ti si rekel da morava čimprej ponoviti in on je samo še naprej jebal in potem sem ji potisnil vibrator v muco zraven tiča in obglavil to in je zakričala ajjjjjj ahahhhh to mi dela potem je prišla iste sekunde ko sem se ulegel poleg nje in jo božal po joškah.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij