Hitro iskanje

Poiščite ime:
Jaz sem:
Želim spoznati:
 
 
 
 
Za:

Jebeš prijatelja

Vse se je začelo v šolskih klopeh, ko sem vsak dan imela oči na njej. Nekega dne sem zbrala pogum in ji pristopila ter začela klepetati z njo. Ko smo šli skozi temo za temo, smo prišli do teme seksa. Rekla je, da ima rada grob seks, ampak kako je osamljena, ker ga že dolgo ni imela, medtem ko se je pogovarjala, sem ji namenoma dal zvezek v torbo, dokler ni videla, da imam izgovor, ko sem prišel k njej.

hišo in v glavi sem že imela načrt, kako jo odpeljati v posteljo. Razšla sva se in po enem dnevu sem šel do nje, pozvonil in ona mi je odprla vrata v srajci in spodnji majici.Ko sem jo zagledal, se mi je začel dvigovati kurac. Rekla je adijo, od kod si, je rekla, pri tebi sem pustila zvezek, pravi, pridi zdaj, ga bom poiskala.

Ko je odhajala sem jo gledal v rit, kurac mi je hotel skočiti iz hlač. Ko se je vrnila, je nosila zvezek in jo vprašala, kaj se je zgodilo, ko si držal roke na njem, rekla je nič, rekla je, da ti ni treba biti sram, reci, da ni bilo nič, in ženska je prišla in vzela je spustila roke in me pogledala, kaj je, nisi name, kajne? .

. Samo prijel sem jo in jo začel poljubljati, ona pa je položila roko na njegovega tiča in ga začela božati. Kmalu sva bila gola in ona mi je pihala tiča kot prava kurba. Potem sem jo vrgel na hrbet in začel lizati njeno pizdo in ona je zavzdihnila in zavpila aaaahhhh ta sreča kar tako aaahhh cum aaahhh potem sem podrgnil svojega tiča po njeni pizdi in samo rekla je f**k meeeee ne morem potem pa sem jo zabil do konca.

Tako sem jo jebal 15 minut in je zavzdihnila aaaahhhh jebi me hitroeeeee jaceee ahhhh grem jebat in ko sem začutil, da bom prišel sem ga vzel ven in ji prišel v usta in je vse požrla. Ves dan sem ostal pri njej in jebala sta se. Rekla je, da ji je to všeč in da se bova od zdaj naprej jebala, tako je tudi bilo, zdaj pa brez problema cucam noter.

Začel sem jo jebati v rit, ni dovolila, a se je vseeno vdala. Počasi sem ji ga začel riniti v rit in kričala je aaahhh boli, a ne nehaj riniti. Ko sem jo potisnil do konca je zavzdihnila aaaaaahhhhh jebi me. Zjebal sem jo hitro in močno, da so ji samo jajca tolkla iz zadnjice.

Čupala je v curkih, nekaj na meni, jebal sem jo v rit, dokler ni bila izčrpana. Ko sem začutil, da bom prišel, sem jo prijel za zadnjico in jo zabil do konca, ona je samo spustila ven aaaaaahhhh, jaz pa sem začel kot nor cukat vanjo. Pustil sem ga tako in ga potem potegnil ven in ga je dala v usta in ga polizala ter rekla, da sem jo zjebal, da ne more sedeti na riti naslednjih nekaj dni.

Ni mi bilo mar in od zdaj naprej vsakič poskušava nekaj novega. Ko sem jo vprašal, zakaj mi je dala svojo muco, je rekla, da vem, da me že dolgo gledaš, jaz pa sem se delal, da ne vidim, in že dolgo sem te hotel pojebati in končno mi je uspelo. in ni mi žal. Vse izzivalno, kar sem nosila v šoli, je bilo zate.

Hahahahahajskskajjsdjsjsjskakhesj hsjskdjdjskskd hskaksksjs hsjskajsjs hskskskdjskaksuejs hsjakdjsiajdjsjsj hsjakeisjdjsjajeiei hshajekeuxikas hajdjskdjjdjdjdjje hsjskwisjdhakakek hsjsksksjjejwsjns nsjskeisksksksj hsjskdkskeisjajsks jsjsjskskskkskskaksksk Hahahahshshshshs Ahhshshshakaksjshsh Hshsjsjsjsjsjakeiehshajs Hsjsjsjdjsjjsjdhsksdk Hdhsjajsjdkkskeuesjsk Hshsjejdhdhjskskekwksksk Hshsjsjsjskksksksksksk Hdjsjsjsksjnxdjsiks Hdjsjdjwjakdkks Jdjsjdjdjkdkdkdkkd Hdjsjsjskxkieskxnsjks Hxjdjdjdjskkskdkdkdjs Jdjdjcheismsjdjdjd Jsjdjdjdjkdkakskxjdhei Jsjdjdjdjxbfisksjxjx Hdjdhdhdhjsksjdiejsx Jsjdjdjdjkajxjsksksajsjsjjskskakakd Jajajsjd Gdhshshsjaksjsjsjjsjsjskdks Hsjsjsjsjskksjshdhsjd Hshshshshhsjaksuesj Hsjsjdjdjdkmdkdks Jsjsjdjdjndjdjdjsjkxfoek Sndnsjskdnejsidnejksfbejsi Hsjsjejsjdjejjsjchdjskdjd Hdjdjxjdjkwkdkcoeoxjdiaohdjd.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo, to spletno mesto shranjuje piškotke.

Več informacij