Erotske priče

Poskusite analni seks

Ocjena: 5

Komaj sem čakal, da se pri meni pojavi Hana. Prišla je zavita v bundo, zunaj pa je snežilo, čeprav se je bližal konec tretjega meseca, a to zimo je še kazala zobe. Tu na morju je bilo veliko bolje, vendar je pihalo. Takoj ko je prišla v moje najeto stanovanje se je vrgla vame in skoraj sva se zajebala na vrata, ker sva bila tako napeta.

Začela je drgniti moj kurac po mojih hlačah, jaz pa sem ji stisnil rit in jo gnetl z rokami. Jeziki v ustih so naju obnoreli, ko sva se poljubljala, nato pa sem jo dvignil in odnesel v sobo. Vrgel sem jo na posteljo in ji takoj začel sleči hlače, ne da bi ji slekel krznene kepe in tisto jakno, ki je bila še na njej.

Kmalu sem ji potegnil hlačke do kolen in se z nemirnim jezikom pognal v njeno pičko, tako da sem zdaj oblizoval in sesal njeno muco in klitoris. Pridušeno je kričala in zadihala, ko sem ji delal z jezikom, da bi ji prvič v nekaj minutah spravil spermo, zdaj pa je kar kapljalo iz njene pičke.

Kar naprej sem jo oblizoval, zato sem ji dal še dva prsta v pičko in jo začel drgniti. Zavila je z očmi in zastokala, nato pa sem spustil prste nižje in šel malo po rit. Rahlo se je zdrznila in me pogledala z zamegljenimi očmi ter zašepetala: "Nikoli nisem bila v rit .

.." aaaaahhhhh .. mmm .. - Vam je všeč? Sem jo tiho vprašal, ko sem ji spet začel lizati klitoris. - Mmmmhhhmmmmmm .. -je bila vsa ona, zato sem si rekel, da jo bom kasneje poskusil zjebati v rit, potem pa sem začel sleči hlače in jih sleči, medtem ko sem še klečal med Haninimi nogami, zato zdaj je bil moj kurac prost.

Vstal sem in postavil svojega tiča na vhod v njeno pičko, nato pa ga počasi potisnil vanjo. Rahlo je zastokala, ko je bil na pol vanj, nato pa sem ga začela pribijati. Pravzaprav nisem imela veliko manevrskega prostora in če bi nekdo pogledal s strani, bi mislil, da je to čisto posilstvo, ker je bila oblečena in je cvilila kot nora, ko sem jo zabil v njeno piko.

V nekem trenutku sem se ustavil, zato sem jo zadihano vprašal: - Ali lahko zasliram vate? - Samo daj .. Rad bi te začutil v sebi .. Po tem sem še naprej jebal in po petih minutah vbadanja sem vsebino svojih jajc izpraznil v njeno pičko, ona pa je hkrati doživela tretji orgazem, tako da sem imel občutek, da sem svojega tiča dal v vodo, kolikor je bilo soka.

Počasi sem potegnil kura iz njene pičke in zdaj sva se končno slačila, nato pa sem jo povabil pod tuš, da se osveži od izleta in po seksu. Malo sva se stuširala, vendar sem moral paziti, da ne zmočim cele kopalnice, ker sem imel prekleto gospodinjo, in to je bila bolj kopalna kad kot klasična prha.

Hana je to izkoristila tako, da mi je sedla med noge, zdaj pa mi je narahlo sesala kurac in ga malce drkala. Bil je že v dobri formi, zato sem jo vprašal: "Bi ga rada spravila v rit?" - Hmmm .. nikoli nisem poskusila .. -je rekla in se prilagodila, nato dodala- Čeprav mi je Karla rekla, da je malo boleče, ampak vedno tako dobi.

- Kako to misliš? !! ? !! - sem začudeno vprašala, ker me je dejstvo, da je moja sestrica prekleto, šokiralo v rit, in moj kurac se je zaradi tega nekoliko sprostil. - No, lepo, z mojim fantom, Brunom ... - je rekla in me potem zmedeno pogledala - Pa kaj nisi vedela? "Sploh nisem vedela, da ima fanta .

.." sem rekla tiho, vidno šokirana. - Daj no? !! ? res? ? ? -Zdaj je bila Hana presenečena, a mi je še vedno vztrajno drkala kura, jaz pa sem utihnil, zato je nadaljevala- Poskusiva.. Tam sva izstopila iz kadi in odšla v sobo, jaz pa sem vzel kremo za roke, ki je bila precej mastna, tako da ne bi smelo biti težav.

Ležala je na trebuhu, tako da je z rokami malo razširila zadnjico, jaz pa sem ji začel mazati rit, nato pa na konico prsta zagrabil kremo in ji jo začel potiskati v zadnjico. Zastokala je in rahlo zadihala, zato sem čez minuto potisnil še enega. Zdaj je zajokala in nekajkrat pihnila, kot da bi jo pekla, nato pa se je umirila.

Vzel sem še malo kreme in ji namazal notranjost rita, tako da sem namazal svojega kura in to dobro. Nato sem se namestil na kolena med njene noge in počasi prilagodil svoj kurac na vhod v njeno rit. Porinila sem ga in takoj je glava vstopila vanjo, ona pa je glasno zastokala.

Nisem je hotel poškodovati, zato sem se ustavil, a je zastokala: - Pojdi ... In potiskal sem počasi in previdno, potem sem vzel kura ven in mi ga je uspelo potisniti le za tretjino, ko je začela kričati, da bi jo poškodovala, tako da sva se razšla. Priklenila se je k svoji zadnjici in me objela, nato pa je tiho zajokala: "Kako lahko Karla uživa v tem?" Peče me rit, da me nori.

»Ja, mogoče je že navajena,« sem rekla in skomignila z rameni, ker je bilo malo čudno tako govoriti o svoji sestri. »Ja ...« je zamrmrala, nato pa zlobno dodala: »Mogoče ima Bruno še vedno manjši kurac od tebe, tako da ne boli tako zelo.« »Nisi normalen ...

« sem rekla in sva počila od smeha. Po nekaj minutah sva se začela poljubljati, ona pa je spet začela drkati mojega kura, da bi me čez nekaj časa zajahala in zdaj je tolkala po mojem kurcu, medtem ko sem ji gnetel joške, ki so skakale v ritmu njenega tolčenja po meni.

Po približno dvajsetih minutah udarca po kurac in dveh orgazmih sem na koncu tudi njeno pico napolnil s svojimi vročimi sokovi. Po orgazmu se je samo navalila name in tako sva ostala nekaj časa, dokler naju ni lakota pregnala iz postelje in sobe. Šli smo ven v bližnjo picerijo, tako da smo se polni sedeli in se odločili, da se nastanimo v dnevni sobi, goli, seveda.

Crkljala sva se in poljubljala, nato pa me je spet zajahala in zdaj se je naslonila name, medtem ko sem ji z eno roko gnetl joške, z drugo pa drgnil njeno obrito pičko in klitoris. Tresela se je, ko je prišla, jaz pa sem užival v njenih orgazmih kot moj, tako da sem jo, ko se je malo umirila, postavil tako, da se je naslonila na naslon kavča, zato sem jo zabodel v rit in jo jebal še deset minut stiskal njeno rit, bi občasno tolkel po njej in kmalu je bila rdeča kot paradižnik.

In potem sem končno začel kuriti in ji napolnil pico. Preostanek dneva smo se crkljali, noč pa je bila nevihtna. Vesel sem bil, da sem to storil s Hanom, in uradno sva postala dekle in fant, zato je rekla, da bo povedala moji sestri. Čeprav je rekla, da ve, da Karla že nekaj ve.

Od takrat je minilo sedem mesecev, Hana pa je na fakulteti v Zagrebu, tako da se je tako rekoč preselila k meni, čeprav je imela nastanitev v študentskem domu, ker je imela štipendijo. Imava načrte za poroko, ko bo končal fakulteto, a do takrat je še zelo daleč, tako da gre vse postopoma.