Erotske priče

Ko je problem dolžina

Ocjena: 3.7

Predvidevam, da vsi moški na tem svetu sanjajo, da bi imeli zelo dolgo in zelo debelo, da bi naredili vtis na svoje partnerke. No, jaz nisem imel tega problema. Imam trup dolg 26 cm in okoli 7 obsega, glava pa je majhna pošast. Imel sem druge težave v odnosih z dekleti .

.. dolgo sem potreboval, da sem vstal. Imel sem to težavo z veliko dekleti. Če bi mi ga pokadili, ali bi se zadušili ali pa se sploh ne bi dvignila, pa bi me začeli žaliti, saj tako kot oni ne maram, me ne zanima in podobno. Težko sem jim razložil, da potrebujem čas, da vstanem, a ko je vstal, so kričali, ko jih je zajebal.

Komaj sem z enim uspel ostati v zvezi cela dva meseca, a se je tudi takrat naveličala, da ima po vsakem seksu zlomljena usta ali pico, zato me je zapustila. Zaradi kurca sem dobil celo vzdevek 'Črni'. Vsaj tako je bilo, dokler nisem srečal Lydie. Bilo je na neki žar zabavi, ki jo je ob svojem tridesetem rojstnem dnevu organiziral prijatelj.

Vse je potekalo v njegovi koči, torej koči njegovih starejših pri Kravarskem ob Pokalu. Prišla je stara ekipa iz soseske, pa tudi nekateri, ki so delali z njim. Med njimi je bila tudi Lidija. Sprva je res nisem opazil, pa sem jo opazil po nekaj pivah, ne mojem, ampak njenem.

Izkazalo se je, da je bila nekako najbolj vesela, Ana, dekle našega voditelja Marka, pa je le občasno zasmrčala ob njenih vdorih. V nekem trenutku je k meni prišla Lidija in se z neumnim nasmehom vprašala: - Poslušaj, kaj si dal v te bermude? Bučke ali kumare? -tam se je začela hihitati kot nora in lepo je bilo videti, da je dobro popila.

- Ne, ampak mislim, da te to trenutno ne bi zanimalo ... - sem rekel mirno in si še naprej točil pijačo, vendar se ni pustila motiti, zato je na moje presenečenje vzela mojo kurac, potem pa se je nehala hihitati. - Jezus, kaj za vraga je to? -me je vprašala s široko odprtimi očmi, in ko sem prikimala v znak strinjanja, ker sem že nekako vajena takšnih dogodkov, je utihnila in se dobro potegnila iz steklenice, tako da se je odpravila do ostale družbe.

Že nekaj časa je nisem videl, potem pa je prišla, medtem ko sem v kleti spravljal prazne zaboje piva. Videti je bilo, kot da se je malo streznila, potem pa mi je rekla: - Poslušaj, oprosti za tistega tik pred ... - je rekla in razširila roke, kot da bi se opravičevala, zato je nadaljevala - .

. Nisem mislim biti nesramen .. zdaj pa je Ana razjasnila nekaj stvari ... - Ana je bila ena tistih punc, ki me je zapustila, in ob tej priložnosti je spoznala tudi Marka, tako da sta zdaj že par. - Ni problema, vse je v redu .. - sem rekel spravljivo, a je nadaljevala.

- Bi mi jo rad pokazal? Mislim .. -je hitro dodala z opravičilom- .. Še nikoli nisem videla takega kura. Mislil sem, da ne more biti škode, to bo le ena izmed mnogih, zato sem začela odpenjati hlače in jih sleči skupaj s spodnjicami, Lidija pa je z roko samo zakrila usta in razširila oči ter se počasi približala mojim kolenom.

in pokleknila pred mano, previdno vzela tiča v roke. Počasi ga je božala, nato pa ga je začela poljubljati in lizati, da bi kmalu pogoltnila mojo glavo in dobršen kos njegovega tiča. Hkrati me je božala po jajcih in s prsti med mojimi nogami šla do mojega rita ter ga praskala z nohti.

Na moje presenečenje se je moja kuronja kar hitro dvignila in zdaj stala trda kot skala. Še nekajkrat jo je obliznila od jajc do vrha moje glave, nato pa vstala in mi ugasnila zadnjico ter mi med potjo slekla hlače in hlačke do gležnjev ter se nagnila nad pisalno mizo, ki je služila kot Markov starček za občasno delo v kleti, ko je zunaj deževalo.

. Pogledal sem njeno ne tako majhno zadnjico in špranjo med zadnjico. Njena pica se je lesketala in komaj sem čakal, da jo potisnem vanjo. Počasi sem dal glavo na vhod v njeno pičko in jo rahlo potisnil. Pridušeno je zastokala, ko je šla v notranjost, nato pa sem polovico njenega kura potisnil v nekaj vbodov.

Glasno je zastokala in čivkala, zato sem se ustavil, ona pa je takoj zadihala: - Ne.. ne.. ne nehaj.. mmmm .. samo jebi me, jebi meeee ... In sem nadaljeval.. Prijel sem jo za boke in jo začel vse močneje jebati, njeno stokanje in sopenje pa se je z občasnimi prekinitvami in prijemanjem za oporo na mizi prevesilo v eno dolgo 'Aaaaaaaaaaaa.

.'. Popolnoma sem se osredotočil na to, da sem zajebal njeno muco, da mi je čisto vseeno za nič, tako da sploh nisem opazil, da je že dvakrat cula in da je tik pred tretjim orgazmom. In prišel je ob istem času za oba in jaz sem bil v neki ekstazi zdaj polnil njeno muco s svojo spermo, medtem ko je glasno stokala in cummed.

Ko sem izpraznil, sem počasi potegnil svoj kurac iz njene pičke in zdaj je iz nje še vedno kapljala sperma in Lydia se je počasi obrnila in me pogledala z nekim čudnim nasmehom, da bi se sklonila k mojemu kurcu in ga podrobno polizala in me nato poljubila. - Nihče me ni uspel prisiliti, da sem trikrat zapored v enem fuku .

.. - me je navdušeno pogledala in nato sprožila - Kakšni so tvoji načrti za preostanek vikenda? "Sploh nobene ..." sem rekla in si počasi navlekla hlače in vanje dala kura. "Zakaj sprašuješ?" »Lahko bi me odpeljal domov in nadaljeval z gimnastiko,« je rekla in mi pomežiknila, ko se je oblačila.

- Ali si to res želiš? sem nejeverno vprašala. "Kako drugače ..." je rekla in odšla, jaz pa sem se samo nasmehnil in šel iskat Marka, da bi mu povedal, da bom odšel prej. Kasneje mi je prišepnil, naj bom previden, ker je Lidija v podjetju znana kot nimfomanka, ki nima nikoli dovolj kurcev, jaz pa sem samo rekla, da ji bo moj za nekaj časa dovolj.

Po pol ure smo se odpeljali ob nekakšnem glasnem smehu ekipe, ki je ostala. Vso pot je držala roko v mojem naročju, tako da smo se morali ustaviti na pol poti, da bi se usedli nazaj na moj kurac na zadnjem sedežu. In večkrat je spet prišla in spet sem njeno pičko napolnil s spermo.

Sploh se ni pritoževala nad tem. Takoj ko smo prišli do nje, me je odvlekla v kopalnico in tam sva se nezavestna drgnila. Moj kurac že dolgo ni stal tako in se ga ni mogla nasititi. Šli smo v sobo in se je vrgla na trebuh, tako da sem ji obliznil rit in piko, samo da bi pod sebe podložil blazino in razširil noge, zato me je povabila, da ji ga pribijem in jo pojebem.

Ni ji bilo treba dvakrat prositi. Namestil sem se za njo in jo zabil skoraj do njenih jajc. Zarjovela je v rjuhe, jaz pa sem ji zašepetal na uho: "Zdaj se boš počutila pravi kurac." Po dobrih dvajsetih minutah divjega tolčenja v njeno piko sem končno prišel tretjič in to je bilo to za ta dan .

.. ali tako sem mislil. Še trikrat me je uspela obuditi od mrtvih in takrat sem bil res stisnjen, pa še ni bila nedelja. Dolgo smo spali, naslednji dan pa smo nadaljevali tam, kjer smo končali. In zdaj sva po letu dni v razmerju in Lidija se ne more nasititi mojega kurca.

Enkrat me je celo prosila, naj pridem k njej v službo in jo pojebem v njeni pisarni, pa smo ugotovili, da bi bila to neumna ideja, ker ni sama v pisarni, stene pa so steklene, da bi nas vsi videli. Tako se zajebavamo z njo, pa v avtu, pa nekje v naravi, kjer lahko kriči kolikor hoče, medtem ko jo vozim do jajc v pički.